گواهینامه “ SSL “، مخفف “ Secure Socket Layer ” یک گواهینامه امنیتی جهت امن کردن وب سایت ها ویک تکنولوژی رمزگذاری است برای ایجاد یک اتصال مطمئن بین وب سرور و مرورگر کاربران است. این گواهینامه را هر کسب و کاری در وب سایت خود باید داشته باشد.
گوگل به وب سایت های دارای گواهینامه “ SSL “ اولویت بالاتری برای رتبه بندی بهتر در موتورهای جستجو داده است.
وب سایت هایی که یک آیکون قفل کوچک سبز در سمت چپ “ URL “ آن ها و “ https ” آنها نیز به رنگ سبز نمایش داده می شود،نشان دهنده آن است که گواهینامه “ SSL “ به درستی در سرور وب سایت نصب شده است.
گواهینامه های “ SSL “ برای حفاظت از انتقال داده ها، تراکنش های صورت گرفته از طریق کارت های اعتباری، اطلاعات ورود به سیستم و دیگر اطلاعات شخصی استفاده می شود.مشتریان وقتی از سایت های دارای تراکنش مالی استفاده میکنند به دونبال حفظ امنیت اطلاعات خود هستند که گواهینامه “ SSL “ این خواسته مشتریان را برآورده میکند؛ و باعث میشود بازدیدکنندگان تمایل بیشتری به ماندن در این وب سایت ها به مدت طولانی داشته باشند.
گوگل به کاربران خود هنگام تنظیم گواهینامه“ SSL “ راهنمایی های زیر را پیشنهاد می دهد:
1- انتخاب مناسب ترین نوع گواهینامه متناسب با کسب و کار شما:گواهی تکی ، چند دامنه ای و یا “ Wildcard “ که شامل همه زیر دامنه ها میشود.
2- گواهینامه “ SSL “ را از منابع قابل اطمینان تهیه و استفاده نمایید.
3- از گواهینامه ها “ SSL “ با کلیدهای 2048 بیتی استفاده کنید.
4- اجازه دهید صفحات وب سایت شما توسط موتور های جستجو “ index “ شوند.و تاجایی که ممکن است از به کاربردن متاتگ “ noindex “ برای روبات ها اجتناب کنید.
5- برای تمام دامنه های دیگر از پروتکل” relative URLS “ استفاده کنید.( در تمامی موارد به جز وب سایت هایی که از “ https ” پشتیبانی نمی کنند، “ URL “ ها به “ https ” ریداریکت می شوند.)